2.1.2021 – Paluu pitkältä tauolta.

Suomi, Yleinen

Tervehdys, hyvät sadan vuoden takaisten asioiden ystävät. Täällä ollaan jälleen! Viimeksi on näköjään julkaistu viime helmikuussa. Blogin ylläpitäjä pahoittelee pitkää taukoa. Ei tässä ole sairastettu sen paremmin koronaa kuin espanjantautiakaan, mutta tällaista se vain välillä on, kun muiden kiireiden rinnalla yrittää harrastaa vanhoja asioita. Niin menivät Tarton rauhat ja muut mielenkiintoiset asiat ohi, mutta palaamme niihin vielä!

Blogin olemattomasta aktiivisuudesta huolimatta seuraajajoukkomme on karttunut kuluneen vuoden aikana. Tervetuloa mukaan, uudet seuraajat!

Toivon mukaan en tuota suurta pettymystä vanhoille tai uusille seuraajille tekemällä hiukan muutoksia tapaan, jolla vanhoja asioita sivustollamme kaivellaan. Nimittäin päivälleen sadan vuoden takaisten asioiden kaivelu ei välttämättä ollutkaan kovin hyvä idea. Ei sata vuotta sittenkään joka päivälle mitään kovin kiinnostavaa. Otetaan sen sijaan esille mielenkiintoisia tai unohduksiin jääneitä asioita hiukan vapaammin. Suunnilleen sadan vuoden takaa ne kuitenkin ovat.

Laitan tähän nyt yhden opettavaisen tarinan sadan vuoden takaa. Lisäpenkomisia luvassa pian! Hyvää uutta vuotta!

Vastaa